2013. április 6., szombat

Kűr, inspiráció, lemaradás

Aish... május 11. Az első idei verseny, és az első idei, amin ott szeretnék lenni. Kérdés, hogy össze jön-e. Kell még fuvar és kell még kűr.
Azt kell mondanom, hogy talán még jól vagy jobban állunk, mint szokásom állni, bár a kalózossal talán már jobban álltam a versenyek előtt egy hónappal. Nem emlékszem. A lényeg, hogy a kezdés megvan, Arcus tudja magától is, csak még a zenét nem tudja összekapcsolni vele, így szólnom kell neki, hogy mikor induljon el. A kellések trükköket nagyon szépen tudja, még a komplikáltabbakat is. Talán a forgásos-hempergőzős összetettnél kell neki szólnom, hogy maradjon fekve a biztonság kedvéért, nehogy lesuhintsam egyrészt, másrészt hogy biztos hemperegjen tovább :) A hátrálásnál kell néha erőteljesebben rászólnom, hogy ne feküdjön bele, menjen csak tovább, de versenyen nem fogom erőltetni. Csak addig fogom kérni, amíg csinálja és nem esik ki a ritmusból. Direkt úgy rakom most össze, hogy lassan kövessék egymást a dolgok, hogyha el is csúszunk, javítani kell vagy a meleg miatt lassú lesz, hogy ne legyen belőle probléma. Ha meg gyors lenne, akkor be tudok iktatni mindig egy pluszot oda vagy ha kitartjuk, az sem néz ki rosszul :) Próbálom megkönnyíteni az ő és a saját dolgomat is. Hátha sikerül megjegyeznek a kűrt. :)
Még nekem kéne elmennem megnézni egy témába illő edzést vagy legalább videókat nézni, mert így nem lesz meg a téma része a kűrnek... Pedig kell bele töltelék. Komolyan mondom, várom már, hogy egybe is kipróbálhassam a kűrt, jelmezben, kellékkel, kaja nélkül. El fogom bőgni magam :) Ha összejön... erre az évre meg lesz a teljes boldogságom :) Tavaly Alfa után vagy még 2-3 hónapig vigyorogtam és jó kedvem lett, ha a teljesítményünkre gondoltam, na meg arra, hogy mit mondtak a bírók. Nagyon jól esett akkor az.
Ha van valaki, aki Győr környékéről vagy Győrön át menne Pestre május 11-én, az feltétlen szóljon! Bár már a versenyhez is írtam, onnan se jött visszajelzés. :/ Nem akarok júniusig várni, mert akkor már meleg lesz (nem mintha májusban nem lenne...), és akkor Arcus agya már nyaralni van. Mekkora élvezet lenne úgy bemenni bioszérettségire, hogy boldog vagyok, vigyorgok, nem is érdekel, ha nem tudom, hogy mikor homorú vagy domború a szemlencse, illetve hogy melyik családhoz/törzshöz tartozik éppen az az állat.
Mellesleg jönnek az újabb és újabb ötletek... megint dorama révén. ^^
Majd hozok kűrgyakorlós videót, hogy valamit azért mutassak is mostanában Arcival :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése