2012. szeptember 15., szombat

Gyors helyzetjelentés

Alig vagyok itt mostanában... ennek ellenére nincs sok mesélni valóm.
Vége a szavazós játéknak, Mandula első, Arcus második lett. Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! ♥
Emellett csütörtökön visszük Mandulát ivartalanítani. Végre! Már komolyan vártam, hogy meglegyen... Már májusban meglett volna, csak közbejöttek dolgok, nyáron nem akartuk a nagyon meleg miatt, most meg már muszáj, mert a szomszéd akita ki lett költöztetve az udvarra, onnan meg pár másodperc alatt kinn is van az utcán. Szóval nem várnánk meg, amíg bejön, leöli a kacsákat/nyulakat, majd még Mandulának is csinál pár kiskutyát. Reményeim szerint nem fog betüzelni pár nap alatt, de nála ki tudja. Szokásosan hülye, szóval nem látom előjelét :D
Arcus megint bénáskodik, lenyúzta a lábujját valamelyik nap, mára szépen begyógyult. Találtam neki szivárványos pórázt, amit meg is fog kapni hamarosan :) Amúgy készülünk az új kűrre, pár új trükköt is meg kell hozzá tanítanom neki, majd meglátjuk, hogy hogyan sikerül.
A PS C-alom nagyon gyorsan fejlődik, egy hetesek és egy naposak voltak, amikor ott voltam, most meg már 3 hetesek :O Apa kifejezetten kíváncsi rájuk, na meg más is... :P Lukas, Falco gazdija érdeklődik még a kölykök iránt... ők voltak ott Komáromban, a DD versenyen. Lukas apukája folyton Arcust nyomorgatta, simogatta, játszott vele, meg amikor mentünk el, akkor is integetett messziről az autóból. Reméltem, hogy Arcus alapján kerestek rá a kennelre, de a visszajelzések nem ezt mutatták, frizbisek ajánlották a PS bandát nekik. Na mindegy, legalább lesz kivel németet gyakorolni, ha megy oda is kiskutya :P Vicces, mert múltkor séta közben elkezdtem megfogalmazni egy levelet Lukasnak és nagyon egyszerűen jött, órán meg küzdök. Jó, néha tényleg folyik belőlem németül is a szöveg, de az ritka és teli van nyelvtani hibákkal...
Berill is növöget, már csak két kézben fér el, új ketrecet is kapott, hamarosan pedig pasit is ^^ Még pár hét és kiderül, hogy csoki vagy levendula a választottam. Ha csoki, akkor jön, ha levendula, akkor egy másik fiúcskát választhatok a tenyészetből. Szerintem már a tenyésztő agyára megyek, hogy e-mailban és facebookon is folyton levelekkel bombázom. :)
Lesznek majd eladó kacatjaim is, amiből terráriumokat akarok venni a babázós korszakra, meg akkora, amikor szét kell választani őket, szóval ha valakinek megtetszik valami, ne fogja vissza magát. Lesz macska/kistestű kutya kosár párnával, kefe, macskaiglú, tolltartók, ékszerek, szobrocskák, játékok, esetleg nyakörveket is gyártok... viszont mivel nincs munkám, egyenlőre ebből fogok tudni csak garázdálkodni :)
Jaa, akinek azt mondtam, hogy megyünk karaktertesztre, attól bocsánat, de nem tudunk menni Mandula műtétjéből kifolyólag. Arcus itthon lesz a többiekkel, Mandula velem mamáéknál. Majd szombaton jövünk haza, vasárnap meg megyek be a díjakért.
Pénteken meg barokk felvonulás, szóval ott el lehet még kapni, kb. fél 3-tól fél 4-ig csak mászkálok majd a városban, utána meg felvonulok a szépruhások között. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése