2012. december 28., péntek

Évzáró videó

Tudom, még korán van hozzá, de addig úgy sem fog semmi eget rengető történni velük. Max az, hogy 31-én elkísérjük apát a szilveszteri futásra, ahol valószínűleg megint fog Arcussal futni. Arról meg majd lesz külön :)
Jövőre már be van ütemezve a szalagavatós dolog, aztán a többi még kérdéses. Attól félek, hogy az éjszakai DD pont a szarvasi agilitytábor ideje alatt lesz... és akkor most döntsem el, hogy hova megyek?! Természetesen a DD-t választanám, de azért már a táborba is szeretnék eljutni... Amúgy megint az utazás része az, ami bajos. A pénzügyes most rendeződni látszódnak, van állandó munkahelyem suli mellett, zsebpénznek tökéletesen megfelel. Abból futja a nevezésre. Bár éjszakaira 5000 a nevezés... már most azon gondolkodok, hogy ott csak Mandullal indulok, Arcussal meg trükkversenyen. A májusi annyiban necces, hogy érettségik között van, bár a bioszig lesz jó pár nap, így nem problémás az a része. Csak az, hogy előtte egy huzamban, egy hétig... Oda szeretnék menni mindkettővel. Alfára is kettővel, bár annak még nincs meg az időpontja. Nem tudom, hogy idén lesz-e Pünkösd Kupa, de oda valószínű, hogy megint csak Arcussal megyek. Közel van, vonattal mennénk, úgy viszont csak egy kutyát tudok vinni. Mily' szerencse, hogy szereztünk könnyű boxot! A tatabányai verseny folytatásáról sincs még infóm, jövőre oda is kettejükkel szeretnék menni, nehogy már kimaradjunk a fiatal kutyások csapatából! Aztán ugye már szeretnék kijutni legalább Bécsbe... ott viszont a beltér a nehezítő tényező... Addig még szeretnék bejutni itt a faluban a sportcsarnokba pár gyakorlás erejéig.
Mandullal szeretném a frizbit is komolyabban elkezdeni, most hogy már van hozzá mindenféle alapom. Legalább egy versenyre szeretnék eljutni... Távolságiban max. just for fun témában indulhatunk, mivel 20-25 méternél többet nem tudok dobni, time trialban lehet esélyünk, de igazából a free, ami izgat.
Az agilityt és a terelést is szeretném újra elkezdeni, úgy néz ki, hogy lehetőségem is lesz mind a kettőre.
Emellett az én életem úgy fog alakulni, hogy mégsem lovastúra-vezető leszek, hanem állattenyésztő és állategészségügyi technikus... mindenki döntse el, hogy melyik a jobb, nekem nagyon rosszul esett, hogy meg kellett változtatnom a céljaimat.
Viszont még mindig cél a jó érettségi, mert az egyet jelent: bővül a falka! Neeem, nem újabb kutyával... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése