2012. április 20., péntek

Mi lesz veled, kutyás élet?

Nem tudom, hogy ki értesült már róla, de nagy balhé van a MEOE háza táján. Nagyon keresztbe akarnak tenni a szervezetnek, már törvényjavaslat is született, ami leginkább a megszüntetésére íródott meg. Ez pedig azt jelentené, hogy a Magyarországon született almokat nem lehetne törzskönyveztetni, sem kiállítást szervezni, mivel a MEOE az FCI egyik szervezete...
Szánalom...
...
Nincs szó rá...
Káromkodnék, de ez egy nyílt blog, ami a kutyáim életével foglalkozik... szóval mindenki képzelje ide a lehető legválasztékosabb káromkodásokat magától.
És tessék elolvasni, majd megosztani. Talán a nyilvánosság...
Amúgy szomorú, hogy a MEOE-t meg akarják szüntetni, de a szaporítást ezáltal meg támogatnák... Pff... Ezek mellé jön még a most kitalált internet és telefonadó...
Nem érdemes ebbe az országba születni. Tény, hogy szép, de pár ökör élhetetlenné teszi a gyönyörű, ám ugyanakkor szeszélyes múlttal rendelkező országunkat.
Húzok innen el, amint lehet... és ezt talán először mondom őszintén szívemből és komolyan. Amíg nem szóltak bele a hobbymba, addig nem volt bajom ezzel... DE ÍGY! KIS EMBER VAGYOK, DE MÉGSEM CSESZHETNEK KI VELEM ENNYIRE!

Szóval tessék a MEOE oldalát nézegetni, május 15-én kiderül, hogy mi is lesz a kutyás élettel ebben a mocskos országban.
www.kennelclub.hu


SZÁNALOM!

3 megjegyzés:

  1. EZ ide kapcsolódik:
    http://index.hu/belfold/2012/05/24/kulfoldi_kutyasok_uszitanak_a_kormany_ellen/

    Azért ez alapján eléggé két oldala van a dolognak, ha nem három.

    VálaszTörlés
  2. Újabb fejlemény:
    http://index.hu/belfold/2012/05/29/kilobbiztak_budainal_a_szankciok_felfuggeszteset/

    Még mindig nem tudom, hogy jó-e vagy rossz

    VálaszTörlés
  3. Elvileg jövő évig még van ideje a MEOEnak javítani és megoldásokat keresni... nem olvastam a cikket, de sokan támadják, hogy a kutyások ellen szól... majd mindjárt nekiesek :)

    VálaszTörlés