2012. május 28., hétfő

Pünkösd Dog Dancing Kupa

Ez is megvolt :) Reggel korán indulás a vonatra, kiskocsira rápakoltuk a ketrecet és a nagy sporttáskát. Autótlan kutyások sorsa... :/ Út közben kérdezte meg apa, hogy hol a szájkosár? Hát az otthon maradt, bár eddig sosem kérték vonaton.
Szóval, úton voltunk, nagy nehezen odataláltunk az erdőhöz, majd a ringek környékére. Reggel 9 körül még viszonylag kevesen voltak... aztán már megmozdulni sem lehetett a járdán O_O Akkor még volt árnyék a falak mellett, majd az is eltűnt, szóval bebújtunk az egyik folyosóra. Teli volt mind a két oldal ketrecekkel meg kutyákkal :D Ott benn legalább volt árnyék meg viszonylag jó idő, volt olyan is, hogy már fáztam.
Anya szerzett tápmintákat meg újságokat, néztük a versenyzőket. Elég sok külföldi volt. Volt egy osztrák border, naaaaaa.... hát kész volt :D Mondjuk úgy könnyű, hogy a kisgazdija cirkuszos meg stb. Én meg szívok az iskola, érettségi, munka miatt... pedig annyira tanítanék nekik folyamatosan új trükköket.
Hobby előtt volt egy kis szünet, akkor elmentünk sétálni meg majdnem bealudtam Arcus ketrece mellett. :) Ő persze nem izgulta túl, aludt végig, senki se tudta felkelteni.
Jött a hobby, talán harmadikak voltunk. Arcus nem figyelt, minden jobban érdekelte, egyszer a frizbizős kutyák érdekelték, majd az ugató dogok... Vicces volt.
Csináltuk a kűrt, oké, aztán kérés nélkül elrohant a térképért, majd a dobozról is lecsúszott kétszer :D Aztán elrohant........ és vakarózott! Deja Vu... tavalyi Alfa... ugyan ez... meg is jegyezték, hogy talán túl ideges a kutyám, találjak ki valami trükköt, amivel le tudom ezt vezetni, mint pl. egy kicsi heelwork vagy egyszerűbb trükk.
Eredményhirdetés előtt is volt egy kis szünet, addig elmentünk kávéért... aha, de rohantam vissza, mert csak 10 perc szünet... bőven lett volna még időm :) Anya meghozta a kávét, épp ittam volna, erre Arcus megrántott és fele a gatyámra landolt. Úgy elvertem szemmel kicsi drágámat, le is lapított meg kúszott távol. Ha már a border is szemmel veri a birkát, akkor a gazda miért ne használhatná a gyilkos tekintetét? :P És persze akkor szóltak, hogy eredményhirdetésre mindenkit várnak a ringbe... Nikolettának mondtak be, reflexből mondtam is hangosan, hogy "a nélkül!". :D Kaptunk csini oklevelet meg üvegpoharat :)
Képünk sajnos nincs, csak egy gázos videónk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése