2012. március 22., csütörtök

Ennyi volt...

Megőrültek a dögök. Tegnap óta komoly kiképzés folyik itthon, láb mellett séta, stb. Délután elmentem itthonról és csak későn értem haza, így anya vitte ki őket, csakhogy ő előre engedte őket. Ennyi kellett és 2 napos munkámnak annyi. Arcus előre somfordál, mint aki semmit sem csinál, Mandula meg direktbe előrepattog. Lemorgom őket, hátra állnak, majd újra. Nem érdekli őket, hogy már tizenvalahányadszorra rántom vissza őket mögém, újra előre mennek. Mandulával újra kellett pórázszabályoznom, őt annyira nem érdekelte. De még ezek után sem.
Aztán hagytam a fenébe, ha elém jöttek, visszahúz, lábbal segít. Nem volt tökéletes, de valami azért volt. Most nem mertem egy ujjal fogni a pórázakat, sem ledobni a földre.
Holnap tényleg neki kéne állnom újra legalább Arci kűrjének. Mandulával meg spontán dolog lesz, majd valamit összehozunk meg játszunk valamilyen zenére.
Ha már zene, akkor az agymenésem, Kerli:

Imádom már egy ideje, bár mostanában kicsit beújította ezt a dubstep stílust, de attól még mindig a kedvenc énekesnőm. Az egyik számára, a Tea Partyra is szeretnék majd Arcival kűrt csinálni, Mandulával is lehet, hogy az egyik számára fogjuk majd májusban nyomni :) Amúgy Kerli maradt az a rendes észt lány, aki volt, a rajongóival facebookon és bármilyen közösségi oldalon beszélget, kérésre hajkészítési videót is csinál vagy bármi mást. Minden fellépőruháját ő csinálja, a zenéit ő írja, a koncerteket is maga szervezi. Annyira, de annyira szeretnék vele találkozni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése