2012. március 21., szerda

Karakterteszt 2012

Ismét volt és mi megint ott tengettük a napunkat! :D Igen, kicsit későn írok róla, de hát ez van...
Reggel 8 körül indultunk Csillával, aki kijött értünk. Kaptam egy kicsiNovah-t az ölembe, aki egyből elkezdett a lábam előtt ülő Mandulával incselkedni. Arci és Molli hátul volt a csomagtartóban. Mentünk Roxiért, akit kicsit körülményes volt megtalálni.
Fél 9-re már ott voltunk, beregisztráltunk, kipakoltunk. Több kutya is érdeklődött Mandula iránt, vicceltünk még azzal is, hogy neeeeeem, nem tüzel... ahaa, csak a kisasszony úgy képzelte, hogy vicces átverni engem. Előtte nap még semmi, erre az nap betüzelt! Hát mit ne mondjak, kicsit rosszul esett. :/ Egy foxi meg egy mudi is bőszen érdeklődött iránta, szóval figyeltünk rá. Mondjuk a mudi visszafogta magát, a foxi meg Arcust is meg akarta hágni... el kellett magyaráznom a gazdiknak, hogy ő fiú volt egykor, még kicsit sem lány. :)
Lényegében voltak kisebb versenyek a teszt során egy külön pályán. Mi részt vettünk a kutya-gazda hasonmásversenyen, a kutyaszépségversenyen meg az ügyességiben. Semelyikben sem értünk el eredményt :(
Hárman lányok ez szórakoztunk, Roxival már annyira untuk magunkat, hogy nekiálltunk táncolni a háttérzenére, meg trükköztünk a kutyákkal. Csilla ellopta labdázni meg frizbizni Mandulát. Pörgött alaposan a csaj, még túlságosan is.
Nyertünk két gravírozott poharat, amiből az egyiket sikerült is este összetörnöm, mindkét kutya kapott ingyenes kutyasuli-látogatási alkalmakat, meg oklevelet.
De a lényeg, hogy mind a ketten KITŰNŐ minősítést kaptak :D Arcival megint a flakonos dolognál vesztettünk pontot, Mandula lapját nem láttam, bár ő is megijedt akkor.

2 megjegyzés: