2011. augusztus 27., szombat

Iboly hülyesége

Megismerkedtem egy nagyon kedves és aranyos lánnyal egy facebookos Tokio Hoteles csoportban. Van egy fekete pulija és ma ezt írta ki FB-re, amin nagyon kellett röhögnöm:

"Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja…Hétfőn go a pénzért…"

Igeeeenhülyeeeeee! >.<' Arcusban van pici fehér, alkalmi munkái vannak, kicsit sem lusta, csak fekete és nagy darab... Szexuális molesztálásért már büntetve is volt, kölykei nincsenek, adót ő sem fizet, parkba piszkít, de aztán gazdi összeszedi, ha nem hasmenés, idegen embereket is molesztálja, koldul, lop, de tudja, hogy ki az apja :D Nekünk is jár segély? xD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése