2011. szeptember 1., csütörtök

Első

"Csodálatos"volt az első napom az iskolában tizenegyedikesként... Évnyitó megvolt, négyen mentek el, három fiú jött hozzánk. Még így is nőuralom van az osztályban :D Szép órarendem van, de hát végre kezdődik a mezőgazdasági életünk is.
7-5-7-6-6... Hétfőn egyből 4 gyakorlattal kezdünk, amin még jó kérdés, hogy mit csinálunk, mivel 3 szak van egyben, de 2 csoportra akarnak szétszedni minket. :S Lovastúra-vezetőként nem igazán gazolnék az iskolakertben, inkább mennék az istállóba lovat pucolni meg ganézni, ott legalább télen is meleg van xD Utána 2 német aztán egy magyar... Lesz sok mezőgazdasági alapozónk, meg társadalomismeretünk is, sőőőt, rajz is! Az mg. könyvünk tök jó, van benne állatos, növényes, építészeti és pénzügyi rész is. Eddig is élveztem a szakmai órákat, hát most még jobban szerintem. 4 bioszunk lesz, amit megértek.
A kedvenc tanárom elment a suliból, aki támogatott minket Arcussal a versenyzésben. Tavaly ő szervezte a Ki-mit-tudot, amire csak mi neveztünk, de végül mi sem mentünk el :D Uff... jövőre érettségi... :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése